RUN TO MAKE LIFE BETTER FOR KIDS WITH CANCER

We zijn een team van 250 lopers. Elk jaar, trekken we onze loopschoenen aan, zamelen we geld in via sponsoring en lopen we met een warm hart en sterke benen de 20km door Brussel ten voordele van kinderen en jongeren met kanker. We maken van onze sportieve uitdaging en echt liefdadigheidsavontuur !

>>> REGISTRATION FORM : Loop mee (inschrijving gesloten)

SOLIDAIRE VOETBAL RUN FOR HOPE x DENIS MEYERS

Al meer dan 1000 solidaire voetballen verkocht ten voordele van kinderen met kanker ! Bedankt voor deze geweldige steun !

Goed nieuws : ze komen binnenkort terug om de patiëntjes in onze partnerziekenhuizen nog meer welzijn te bieden.

>>> Koop één of meerdere voetballen

HOPE, LOVE, COURAGE, … Dit zijn woorden die nog intenser worden wanneer ze uitgesproken worden door kinderen met kanker. Je beseft dan dat deze woorden kracht in zich dragen : ze troosten, geven hoop, ontroeren, sensibiliseren, moedigen aan, … In moeilijke tijden brengen woorden ons terug naar het nu, maken ons wakker en schudden ons door elkaar. Pas dan wordt hun ware betekenis duidelijk. Deze voetbal vol woorden vervoert, raakt ons en brengt een andere kijk op het leven. Een sportieve intermezzo, vreugde, hoop en nieuwe projecten.
Deze voetbal, deze woorden, deze kinderen, jij en wij … hebben kracht !

Door deze voetbal te kopen, steun je heel concrete projecten die de levenskwaliteit en het welzijn van kinderen met kanker verbeteren.

DE KANJERKETTING

De diagnose van kanker bij een kind is een zware klap.  De behandeling van kinderkanker is lang en zwaar.  Om de patiëntjes aan te moedigen tijdens deze stressvolle periode, schenkt Run for Hope hen Kanjerkralen gedurende de hele behandeling.  Meer hierover …