Trek je loopschoenen aan en loop met ons mee !

Ga de uitdaging aan van de 20km door Brussel en neem deel aan een onvergetelijke sportdag ten voordele van kinderen en jongeren met kanker.

Om je in te schrijven in het team Run for Hope, moet je de volgende 4 stappen ondernemen :

1. Het inschrijvingsformulier invullen
Het aantal lopers in ons team is beperkt tot 250 deelnemers. Wees er snel bij want op=op.
We rekenen op het engagement van elke loper om donaties in te zamelen want we willen dit jaar opnieuw al onze projecten in de ziekenhuizen verwezenlijken. Het zou zonde zijn om een ​​racenummer in het team te blokkeren alleen voor de sportieve dimensie, zonder in te zetten op de solidaire dimensie van het avontuur. We rekenen op jou, de zieke kinderen rekenen op ons !

>>> Inschrijvingsformulier (ons team is voltallig)

2. 28€ inschrijvingsgeld overschrijven
(voor de organisator van de 20km door Brussel),
op de rekening BE75 3631 7176 8751
met vermelding ‘20km – je naam en voornaam’
Je inschrijving is pas geldig na ontvangst van je betaling.

3. We zorgen voor :
– je racenummer,
– een tof team T-shirt,
– verfrissing en snacks,
– en vooral een leuke teamspirit.

4. Samen lopen EN samen inzamelen
Om ons succes compleet te maken, zowel op sportief vlak als op liefdadigheidsvlak, rekenen we op de inzet van elke loper.
Opdat de inspanning door allen gedeeld zou worden, moedigen we elke loper aan om minimum 200€ vóór 26 mei in te zamelen. We realiseren ons dat het moeilijke economisch tijden zijn, maar vele kleintjes maken een grote en dat geldt ook voor donaties… Vele kleine donaties maken samen een groot verschil.
Samen maken we dan heel concreet het verschil voor kinderen en jongeren met kanker.
Vertel het dus rond en vraag aan je vrienden, familie, collega’s, … om je te sponsoren (je krijgt van ons een sponsoringbrief).
Vraag hen je aan te moedigen en één van onze projecten te steunen door het bedrag van hun keuze te storten op de rekening Run for Hope, beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

>>> Sponsor een loper

De Koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking aan Run for Hope. Giften vanaf 40€ per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestort bedrag (art. 145/33 WIB).

Wij kijken ernaar uit om samen te lopen !

Loop met ons in volle vertrouwen

We gebruiken je persoonlijke gegevens alleen om je te registreren bij de organisatoren van de 20km door Brussel (in het team Run for Hope) en om je te informeren over alle praktische details van de race en onze filantropische projecten.

In overeenstemming met de wet heb je recht op toegang tot je persoonlijke gegevens en op het recht om deze te wijzigen en te verwijderen. Om van dit recht gebruik te maken, kan je per e-mail contact met ons opnemen: hello@runforhope.be