Komende evenementen
26 mei 2024 – 20km door Brussel

Ga de uitdaging aan van de 20 km door Brussel en neem deel aan een onvergetelijke sportdag ten voordele van kinderen en jongeren met kanker.

> Loop mee

X

X

X

X

X


Afgelopen evenementen

6-11 maart 2024 – Recycle2Mipim

Een team van grootmoedige wielrenners uit de vastgoedsector fietst van Luxemburg naar Cannes in het kader van MIPIM2024. Samen hebben ze meer dan 70 000€ ingezameld voor meer welzijn voor de kankerpatiëntjes van het CHL KannerKlinik in Luxemburg en de Cliniques universitaires Saint-Luc in Brussel. 

> www.recycle-club.eu

x

x

x

x


28 mei 2023 – 20km door Brussel

250 lopers hebben de 20km door Brussel gelopen ten voordele van de afdelingen kinderhemato-oncologie van het Universitair Ziekenhuis Leuven, de Cliniques Universitaires Saint-Luc Brussel en het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola Brussel. Terug naar onze maximale capaciteit van vóór de Covid-jaren !

Eerste warmte van het jaar met een brandende zon die menig lopers heeft verrast… maar we konden rekenen op sterke benen en een krachtig hart ! De inspanning van deze 20km hebben we geschonken aan kinderen en jongeren met kanker teneinde hun levenskwaliteit zoveel mogelijk te bevorderen. We werden ontzettend gesteund in dit geweldig sportief avontuur door talrijke genereuze donateurs. Samen hebben we meer dan 80 000€ ingezameld voor meer welzijn voor de kankerpatiëntjes.

Foto’s :
> Voor de race
> Tijdens de race
> Na de race
> Photo Studio


29 mei 2022 – 20km door Brussel

150 lopers hebben de 20km door Brussel gelopen ten voordele van de afdelingen kinderhemato-oncologie van het Universitair Ziekenhuis Leuven, de Cliniques Universitaires Saint-Luc Brussel en het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola Brussel.

Bij ideale weersomstandigheden, tussen zonnestralen en regen druppels, konden we rekenen op sterke benen en een krachtig hart ! De inspanning van deze 20km hebben we geschonken aan kinderen en jongeren met kanker teneinde hun levenskwaliteit zoveel mogelijk te bevorderen. We werden ontzettend gesteund in dit geweldig sportief avontuur door talrijke genereuze donateurs. Samen hebben we meer dan 59 000€ ingezameld voor meer welzijn voor de kankerpatiëntjes.

Foto’s :
> Voor de race
> Tijdens de race
> Na de race
> Photo Studio


12 september 2021 – 20km door Brussel

120 lopers hebben de 20km door Brussel gelopen ten voordele van de afdelingen kinderhemato-oncologie van het Universitair Ziekenhuis Leuven, de Cliniques Universitaires Saint-Luc Brussel en het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola Brussel.

Traditioneel georganiseerd op de laatste zondag van mei, stond de race dit jaar uitzonderlijk gepland in september, omkaderd door alle sanitaire maatregelen (Covid Safe Ticket) en met de helft van de deelnemers toegelaten.

Bij ideale weersomstandigheden, konden we rekenen op sterke benen en een krachtig hart ! De inspanning van deze 20km hebben we geschonken aan kinderen en jongeren met kanker teneinde hun levenskwaliteit zoveel mogelijk te bevorderen. We werden ontzettend gesteund in dit geweldig sportief avontuur door talrijke genereuze schenkers. Samen hebben we meer dan 43 675€ ingezameld voor meer welzijn voor de kankerpatiëntjes.

Foto’s :
> Voor de race
> Tijdens de race
> Na de race
> Photo Booth


Solidaire voetbal Denis Meyers x Run for Hope

HOPE, LOVE, COURAGE, … Dit zijn woorden die nog intenser worden wanneer ze uitgesproken worden door kinderen met kanker. Je beseft dan dat deze woorden kracht in zich dragen : ze troosten, geven hoop, ontroeren, sensibiliseren, moedigen aan, … In moeilijke tijden brengen woorden ons terug naar het nu, maken ons wakker en schudden ons door elkaar. Pas dan wordt hun ware betekenis duidelijk. Deze voetbal vol woorden vervoert, raakt ons en brengt een andere kijk op het leven. Een sportieve intermezzo, vreugde, hoop en nieuwe projecten.

Deze voetbal, deze woorden, deze kinderen, jij en wij … hebben kracht !

> Ontdek de actie


Solidaire voetbal Barbara Greindl x Run for Hope

Kleurrijk, pittig, artistiek … deze voetbal brengt een positieve boodschap van hoop.

11 kinderen en Barbara Greindl tekenden deze voetbal volledig met de hand. Ze tekenden een leeuw omdat het symbool staat voor kracht, moed en zelfvertrouwen. De leeuw is de meest moedige en onverschrokken vechter om de uitdagingen van het leven aan te gaan. We hebben allemaal een leeuw in ons die opkomt/brult wanneer we ziek vallen.

De leeuw die de kinderen tekenden, is sterk en vol leven. Duizenden gezonde cellen komen uit zijn manen om de nodige energie en innerlijke kracht te brengen om te genezen.
x
x

> Ontdek de actie


31 mei 2020 – 20km door Brussel

Afgelast wegens COVID-19 ;-(


X
X
XE
X
X

E

E

x


30 januari 2020 – Kick off 4de deelname aan de 20km door Brussel

Liefdadigheidsdiner ten voordele van Run for Hope ter gelegenheid van de officiële lancering van onze 4de deelname aan de 20km door Brussel.
E

> Foto’s


29 september 2019 – Team Mamyvette @ Run to Kick

Team Mamyvette, junior team van Run for Hope, bestaande uit 75 kinderen (patiëntjes in remissie en genezen, alsook hun neven, nichten en beste vriendjes) namen deel aan de 2de editie van de solidariteitsrace Run to Kick, georganiseerd door de vzw KickCancer.

De kinderen hebben 2, 5 of 10km gelopen en, samen met de gulle steun van Mamyvette, 25 000€ ingezameld om onderzoek op gebied van kinderkanker te bevorderen.

> Foto’s


19 mei 2019 – 20km door Bruxelles

250 lopers hebben de 20km door Brussel gelopen ten voordele van de afdelingen kinderhemato-oncologie van het Universitair Ziekenhuis Leuven, de Cliniques Universitaires Saint-Luc Brussel, van Keloa en van Tri-Angles.

Bij minder warm weer en tussen de druppels, konden we rekenen op sterke benen en een krachtig hart ! De inspanning van deze 20km hebben we geschonken aan kinderen en jongeren met kanker teneinde hun levenskwaliteit zoveel mogelijk te bevorderen. We werden ontzettend gesteund in dit geweldig sportief avontuur door zeer talrijke donaties. Samen hebben we meer dan 100 000€ ingezameld voor meer welzijn voor de kankerpatiëntjes.

Foto’s :
> Voor de race
> Tijdens de race
> Na de race
> Photo Booth


30 september 2018 – Team Mamyvette @ Run To Kick

Team Mamyvette, junior team Run for Hope, bestaande uit 50 kinderen (patiëntjes in remissie en genezen, alsook hun neven, nichten en beste vriendjes) namen deel aan de 1ste editie van de solidariteitsrace Run to Kick, georganiseerd door de vzw KickCancer.

De kinderen hebben 2, 5 of 10km gelopen en, samen met de gulle steun van Mamyvette, 10 000€ ingezameld om onderzoek op gebied van kinderkanker te bevorderen.

> Foto’s


27 mei 2018 – 20km door Brussel

180 lopers hebben de 20km door Brussel gelopen ten voordele van de afdelingen kinderhemato-oncologie van het Universitair Ziekenhuis Leuven en de Cliniques Universitaires Saint-Luc Brussel.

Ondanks de hitte, konden we rekenen op sterke benen en een krachtig hart ! De inspanning van deze 20km hebben wij geschonken aan kinderen en jongeren met kanker teneinde hun levenskwaliteit zoveel mogelijk te bevorderen. We werden ontzettend gesteund in dit geweldig sportief avontuur door zeer talrijke donaties. Samen hebben we meer dan 75 000€ ingezameld voor meer welzijn voor de kankerpatiëntjes.

Foto’s :
> Voor de race
> Tijdens de race
> Na de race
> Photo Booth


28 mei 2017 – 20km door Brussel

54 lopers hebben de 20km door Brussel gelopen ten voordele van de afdeling kinderhemato-oncologie van de Cliniques Universitaires Saint-Luc Brussel.

Ondanks de hitte, konden we rekenen op sterke benen en een krachtig hart ! De inspanning van deze 20km hebben we geschonken aan kinderen en jongeren met kanker teneinde hun levenskwaliteit tijdens en na de behandeling zoveel mogelijk te bevorderen. We werden ontzettend gesteund in dit geweldig sportief avontuur door zeer talrijke donaties. Samen hebben we meer dan 37 000€ ingezameld voor meer welzijn voor de kankerpatiëntjes.

Foto’s :
> Voor de race
> Na de race