Komende evenementen

20km door Brussel 2021

E

E

E

E

X
Afgelopen evenementen

Bounce back and Go for Hope

Door de Covid-19 ging de 2020-editie van de 20km door Brussel niet door … dus geen fondsenwerving dit jaar.

Maar we geven niet op en veren terug want meer dan ooit hebben jongeren met kanker onze steun nodig en meer dan ooit willen we ons inzetten voor de vechtende families en de zorgteams !

Hoe ? Met de verkoop van solidaire voetballen ter gelegenheid van de sensibiliseringscampagne voor kinderkanker ‘September kleurt goud, Childhood Cancer Awareness Month’.

w

w

> Ontdek de actie


31 mei 2020 – 20km door Brussel

Geannuleerd wegens COVID-19 ;-(

E

E

E

E


30 januari 2020 – Kick off 4de deelname aan de 20km door Brussel

Liefdadigheidsdiner ten voordele van Run for Hope ter gelegenheid van de officiële lancering van onze 4de deelname aan de 20km door Brussel.
E

> Foto’s


29 september 2019 – Team Mamyvette @ Run to Kick

Team Mamyvette, junior team van Run for Hope, bestaande uit 75 kinderen (patiëntjes in remissie en genezen, alsook hun neven, nichten en beste vriendjes) namen deel aan de 2de editie van de solidariteitsrace Run to Kick, georganiseerd door de vzw KickCancer.

De kinderen hebben 2, 5 of 10km gelopen en, samen met de gulle steun van Mamyvette, 25 000 euro ingezameld om onderzoek op gebied van kinderkanker te bevorderen.

> Foto’s


19 mei 2019 – 20km door Bruxelles

250 lopers hebben de 20km door Brussel gelopen ten voordele van de afdelingen kinderhemato-oncologie van het Universitair Ziekenhuis Leuven, de Cliniques Universitaires Saint-Luc Brussel, van Keloa en van Tri-Angles.

Bij minder warm weer en tussen de druppels, konden we rekenen op sterke benen en een krachtig hart ! De inspanning van deze 20km hebben we geschonken aan kinderen en jongeren met kanker teneinde hun levenskwaliteit tijdens en na de behandeling zoveel mogelijk te bevorderen. We werden ontzettend gesteund in dit geweldig sportief avontuur door zeer talrijke donaties. Samen hebben we meer dan 100 000 euro ingezameld voor meer welzijn voor de kankerpatiëntjes.

Foto’s :
> Voor de race
> Tijdens de race
> Na de race
> Photo Booth


Afgelopen evenementen

30 september 2018 – Team Mamyvette @ Run To Kick

Team Mamyvette, junior team Run for Hope, bestaande uit 50 kinderen (patiëntjes in remissie en genezen, alsook hun neven, nichten en beste vriendjes) namen deel aan de 1ste editie van de solidariteitsrace Run to Kick, georganiseerd door de vzw KickCancer.

De kinderen hebben 2, 5 of 10km gelopen en, samen met de gulle steun van Mamyvette, 10 000 euro ingezameld om onderzoek op gebied van kinderkanker te bevorderen.

> Foto’s


27 mei 2018 – 20km door Brussel

183 lopers hebben de 20km door Brussel gelopen ten voordele van de afdelingen kinderhemato-oncologie van het Universitair Ziekenhuis Leuven en de Cliniques Universitaires Saint-Luc Brussel.

Ondanks de hitte, konden we rekenen op sterke benen en een krachtig hart ! De inspanning van deze 20km hebben wij geschonken aan kinderen en jongeren met kanker teneinde hun levenskwaliteit tijdens en na de behandeling zoveel mogelijk te bevorderen. We werden ontzettend gesteund in dit geweldig sportief avontuur door zeer talrijke donaties. Samen hebben we meer dan 75 000 euro ingezameld voor meer welzijn voor de kankerpatiëntjes.

Foto’s :
> Voor de race
> Tijdens de race
> Na de race
> Photo Booth


28 mei 2017 – 20km door Brussel

54 lopers hebben de 20km door Brussel gelopen ten voordele van de afdeling kinderhemato-oncologie van de Cliniques Universitaires Saint-Luc Brussel.

Ondanks de hitte, konden we rekenen op sterke benen en een krachtig hart ! De inspanning van deze 20km hebben we geschonken aan kinderen en jongeren met kanker teneinde hun levenskwaliteit tijdens en na de behandeling zoveel mogelijk te bevorderen. We werden ontzettend gesteund in dit geweldig sportief avontuur door zeer talrijke donaties. Samen hebben we meer dan 37 000 euro ingezameld voor meer welzijn voor de kankerpatiëntjes.

Foto’s :
> Voor de race
> Na de race