BOUNCE BACK AND GO FOR HOPE

We zijn een team van 250 lopers. Elk jaar, in mei, trekken we onze loopschoenen aan, zamelen we geld in via sponsoring en lopen we met een warm hart en sterke benen de 20km door Brussel ten voordele van kinderen en jongeren met kanker. We maken van onze sportieve uitdaging en echt liefdadigheidsavontuur !

De Covid-19 stopte ons helaas in volle voorbereiding van de race … geen 20km door Brussel dit jaar en dus geen fondsenwerving. Maar we geven niet op, staan stevig in onze loopschoenen en veren terug want meer dan ooit hebben jongeren met kanker onze steun nodig en meer dan ooit willen we ons inzetten voor de vechtende families en de zorgteams.

Hoe ? Met de verkoop van een solidaire voetbal ter gelegenheid van ‘Go Gold in September’, maand van internationale sensibilisatie tegen kinderkanker.

De volledige opbrengst wordt gedoneerd aan projecten in de kinderhemato-oncologie afdelingen van onze 3 partnerziekenhuizen.
We verkopen onze solidaire voetbal aan 35€ per stuk.

DE KANJERKETTING

De diagnose van kanker bij een kind is een zware klap.  De behandeling van kinderkanker is lang en zwaar.  Om de patiëntjes aan te moedigen tijdens deze stressvolle periode, schenkt Run for Hope hen Kanjerkralen gedurende de hele behandeling.  Meer hierover …