BOUNCE BACK FOR HOPE

We zijn een team van 250 lopers. Elk jaar, trekken we onze loopschoenen aan, zamelen we geld in via sponsoring en lopen we met een warm hart en sterke benen de 20km door Brussel ten voordele van kinderen en jongeren met kanker. We maken van onze sportieve uitdaging en echt liefdadigheidsavontuur !

Covid-19 stond ons niet toe de 20km door Brussel in 2020 te lopen. Maar we geven niet op, staan stevig in onze loopschoenen en veren terug met de lancering van unieke, solidaire voetballen. De volledige opbrengst wordt gedoneerd aan projecten op de kinderhemato-oncologie afdelingen van onze 3 partnerziekenhuizen.

Kleurrijk, pittig en artistiek, onze solidaire voetballen brengen een positieve boodschap van hoop over. 11 kinderen en kunstenares Barbara Greindl tekenden deze voetbal volledig met de hand. Ze tekenden een leeuw omdat het symbool staat voor kracht, moed en zelfvertrouwen. De leeuw die de kinderen tekenden, is sterk en vol leven. Duizenden gezonde cellen komen uit zijn manen om de nodige energie en innerlijke kracht te brengen om te genezen.

Het succes van onze solidaire voetballen heeft onze stoutste dromen overtroffen : meer dan 1700 voetballen werden verkocht ! Heel erg bedankt aan alle ‘impact players’ die één of meerdere voetballen hebben gekocht en zo hebben bijgedragen aan de financiering van onze projecten !

Er zijn een een vijftig voetballen te koop en het is hier dat je ze kan bestellen (zolang de voorraad strekt)
x

DE KANJERKETTING

De diagnose van kanker bij een kind is een zware klap.  De behandeling van kinderkanker is lang en zwaar.  Om de patiëntjes aan te moedigen tijdens deze stressvolle periode, schenkt Run for Hope hen Kanjerkralen gedurende de hele behandeling.  Meer hierover …