Komende evenementen

19 mei 2019 – 20km door Bruxelles

Wij hopen het even goed te doen als vorig jaar en misschien zelfs nog beter want voor onze 3de editie hebben wij meer ambitie dan ooit ! Dit jaar lopen wij opnieuw voor de afdelingen kinderhemato-oncologie van het Universitair Ziekenhuis Leuven en de Cliniques Universitaires Saint-Luc Brussel. Daarnaast willen wij ook lopen voor 2 organisaties buiten het ziekenhuis die ouders, broers en zussen van zieke kinderen begeleid en ondersteund. Wanneer een kind ziek is binnen het gezin, lijdt het hele gezin.

Sluit je aan bij het team en neem deel aan een fantastische sport- en liefdadigheidsavontuur !
> Inscrijvingsformulier


Afgelopen evenementen

30 september 2018 – Team Mamyvette @ Run To Kick

Team Mamyvette, junior team Run for Hope, bestaande uit 50 kinderen (patiëntjes in remissie en genezen, alsook hun neven, nichten en beste vrienden) namen deel aan de 1ste editie van de solidariteitsrace Run to Kick, georganiseerd door de vzw KickCancer.

De kinderen hebben 2, 5 of 10km gelopen en, samen met de gulle steun van Mamyvette, 10.000 € ingezameld om onderzoek op gebied van kinderkanker te bevorderen.

> Fotos

 


27 mei 2018 – 20km door Brussel

183 lopers hebben de 20km door Brussel gelopen ten voordele van de afdelingen kinderhemato-oncologie van het Universitaire Ziekenhuis Leuven en de Cliniques Universitaires Saint-Luc Brussel.

Ondanks de hitte, konden wij rekenen op sterke benen en een krachtig hart ! De inspanning van deze 20km hebben wij geschonken aan kinderen en jongeren met kanker teneinde hun levenskwaliteit tijdens en na de behandeling zoveel mogelijk te bevorderen. Wij werden ontzettend gesteund in dit mooi sportief avontuur door zeer talrijke sponsoringsgiften. Samen hebben wij meer dan 75 000 € ingezameld voor meer welzijn voor kankerpatiëntjes.

Fotos :
> Voor de race
> Tijdens de race
> Na de race
> Photo Booth


3 maart 2018 – Avondfeest Vol de Nuit 

In de jaren ’80-’90 danste de welstellende jeugd van Brussel tot laat in de nacht op de avondfeesten van Vol de Nuit. Sinds 2010, organiseert Vol de Nuit om de 4 jaar opnieuw een onvergetelijk thema-avondfeest maar nu om goede doelen te steunen.

Op 3 maart, steeg Vol de Nuit opnieuw op ten voordele van 3 goede doelen : l’Essentiel, l’Arche de Marie en Run for Hope.

> Foto’s


28 mei 2017 – 20km door Brussel

54 lopers hebben de 20km door Brussel gelopen ten voordele van de afdeling kinderhemato-oncologie van de Cliniques Universitaires Saint-Luc Brussel.

Ondanks de hitte, konden wij rekenen op sterke benen en een krachtig hart ! De inspanning van deze 20km hebben wij geschonken aan kinderen en jongeren met kanker teneinde hun levenskwaliteit tijdens en na de behandeling zoveel mogelijk te bevorderen. Wij werden ontzettend gesteund in dit mooi sportief avontuur door zeer talrijke sponsoringsgiften. Samen hebben wij meer dan 37 000 € ingezameld voor meer welzijn voor de kankerpatiëntjes.

Fotos :
> Voor de race
> Na de race